Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Olaszország: újabb nagy név tart a feltörekvő klubhoz – sajtóhír

Kevin Prince-Boateng és Mario Balotelli közelmúltbeli megszerzése után egybehangzó lapértesülések szerint újabb komoly igazolást hajthat végre januárban az olasz másodosztályban (Serie B) szereplő Monza együttese…

 

A Tutto B oldal információi szerint az élvonalbeli Genoa csapatában mellőzött rutinos középpályás, Lasse Schöne rövidesen a feljutásra ácsingózó Monza csapatához kerülhet, melyet az elmúlt években a Milan egykori nagy párosa, Silvio Berlusconi és Adriano Galliani épített fel.

A 34 esztendős dán válogatott középpályás 2012-ben a NEC Nijmegen gárdájától szerződött az Ajaxhoz, amely színeiben hét év alatt 286 tétmeccsen 64 találatot szerzett. A karmester vezetőszerepét mutatja, hogy a 2018-2019-es szezonban a Bajnokok Ligája elődöntőjéig menetelő, s első sorban fiatalokra épülő gárdában is komoly szerep jutott neki 51 hivatalos mérkőzésen való pályára lépésével. Jókora meglepetésre tavaly nyáron azonban a Genoához szerződött, melyben az első évében 32 bajnoki pályára lépést vállalt, az aktuális szezonra azonban egyszerűen be sem nevezték.

A Monza csapata a 15. forduló után az előkelő negyedik helyezést birtokolja az olasz másodosztály aktuális kiírásában.