Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Csapatot talált magának a Napoli mellőzött csatára – HIVATALOS

Hosszas huzavona végén a szerda esti órákban megerősítésre került, hogy hol folytatja pályafutását a Napoli csapatánál mellőzött egykori világ-, és Európa-bajnok támadó…

 

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Udinese gárdája szerda este jelentette be, hogy másfél évre szóló megállapodást kötött a Napoli csapatánál jó ideje mellőzött rutinos támadóval, a közelmúltban számtalan különböző csapattal hírbe hozott Fernando Llorentével.

A 35 éves támadó spanyol tavaly nyáron két évre szóló megállapodást kötött a Napolival, azonban január óta egyetlen mérkőzésen sem lépett pályára, a múlt szezont végül 24 fellépés alatt négy találattal zárta, az idei kiírásra pedig egyszerűen be sem nevezték, ennek ellenére a nyári átigazolási időszakban nem meghiúsult az eladása.

Llorente annak idején a bilbaói Athletic Club nevelése volt, és a felnőtt csapatot 2005-től egészen 2013-ig hűségesen szolgálta. Az ezt követő években kipróbálta magát a Juventus (2013-2015), a Sevilla (2015-2016), a Swansea City (2016-2017) és a Tottenham (2017-2019) alkalmazásában is. A rutinos csatár torinóiaknál eltöltött két év alatt minden sorozatot figyelembe véve 92 találkozón 27 gólt szerzett, és tagja volt a 2015-ben a Bajnokok Ligája döntőjéig eljutó csapatnak.

A Friuliani a minap továbbadta egyik csatárát, az újonnan igazolt rutinos játékos pedig a csapat soraiban a 32-es mezszámot fogja viselni.