Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Napról napra közelebb a távozáshoz a Real ásza – sajtóhír

Ahogyan arról a közelmúltban beszámoltunk, a Paris Saint-Germain együttese nem akármilyen ajánlattal csábítja a Real Madrid csapatkapitányát, akinek lejáró szerződése miatt jövője továbbra is rendkívül bizonytalan a fővárosi egyesületnél…

A Marca a minap arról írt, hogy napról napra közelebb kerülünk ahhoz, hogy Sergio Ramos hosszú évek után elhagyja a Real Madrid csapatát, ami való igaz, hiszen a rutinos hátvéd jelenlegi szerződése június 30-án lejár, egyelőre pedig nem arra utalnak a jelek, hogy mindez meghosszabbításra kerülhet.

Mint ismeretes, a feleknek már jó ideje nem sikerült közös nevezőre jutniuk a 34 éves klublegenda nyáron lejáró szerződésének megújításával kapcsolatban, mivel a “blancóknál” bevett szokás, hogy azoknak a játékosoknak, akik betöltötték 32. életévüket, már csak egy év pluszt ajánlanak, Ramos azonban több évvel újítaná meg szerződését. A spanyol média már kész tényként kezeli a távozását, és a kérdés már inkább csak az lehet, hogy melyik csapatban folytatja karrierjét.

A spanyol lap emlékeztet rá, hogy Ramos korántsem az első olyan ikonikus játékosa lehet a “királyi gárdának”, aki az évek során képtelen volt megállapodni Florentino Pérez klubelnökkel, és nagyszerű pályafutása ellenére dicstelenül kényszerült távozni a csapattól. A Marca a teljesség igénye nélkül Cristiano Ronaldo két és fél évvel ezelőtti esete mellett Iker Casillas, Raúl González, Luis Figo vagy éppen Fernando Hierro példáját hozta fel az utóbbi évekből.

Ramos 2005-ös bemutatkozása óta másfél évtized alatt legenda státuszba emelkedett a kultikus klubnál, miután már több mint 650 tétmérkőzést játszott a fővárosi klub szerelésében, a közelmúltban pedig 100. gólját is megszerezte a patinás egylet mezében. A 34 esztendős hátvédért távozása esetén hatalmas lehet az érdeklődés, hiszen európai topcsapatok mellett MLS-klubok is szívesen látnák őt, amennyiben valóban a váltás mellett határozná el magát.