Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Belgiumból igazolt válogatott hátvédet a Fradi – HIVATALOS

Frimpong keddi eligazolását követően nem késlekedett sokáig a magyar bajnoki címvédő Ferencváros alakulata, és a zöld-fehérek a szerdai délután folyamán új hátvéd érkezését jelentették be…

 

Az NB I tavaszi kiírását mérsékeltebben kezdő Ferencváros csapata négyszeres marokkói válogatott védőt igazolt a belga élvonalbeli bajnokságban versengő Sint-Truiden csapatától Samy Mmaee személyében.

A 24 esztendős új igazolás Belgiumban látta meg a napvilágot és a neves Standard Liége csapatában nevelkedett, előző klubját 2018 óta szolgálta, melyben az utolsó másfél idényben alapember volt. Mmaee korosztályos válogatott szinten rendszeresen tagja volt a belga válogatottnak, majd a felnőtteknél eredeti hazája, Marokkó nemzeti csapata mellett tette le a voksát, és 2020-as debütálása óta már négy alkalommal léphetett pályára Afrika egyik legerősebb válogatottjában.

A Fradi.hu beszámolója szerint Mmaee a védelem összes pozíciójában, de elsősorban belső védőként vethető be. Az NB I-es listavezető zöld-fehérek Gera Dániel és Katona Máté (mindkettő MTK Budapest), valamint Henry Wingo (Molde) megszerzése után immár a negyedik erősítésüket hajtották végre a téli átigazolási időszak alatt.