Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hertha: “Dárdai garancia a sikerre”

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a Hertha BSC csapata a januári piaczárás utolsó napján Sami Khedira személyében világbajnok középpályással erősített, aki hiszik abban, hogy sikeres projekthez csatlakozott…

A német bajnokságban (Bundesliga) a bennmaradásért küzdő Hertha BSC csapata hétfőn bejelentette Sami Khedira leigazolását, aki biztos benne, hogy a közelmúltban kinevezett Dárdai Pállal sikeresen fog teljesíteni a fővárosi alakulat a szezon második felében:

“A Herthánál érezhető a profi hozzáállás, Dárdai Pál vezetőedző és Arne Friedrich sportigazgató személye is garancia a sikerre. Ahogy én, úgy ők is nagyon motiváltak, így rögtön otthon éreztem magam ebben a pozitív légkörben. Nem azért jöttem, hogy a tapasztalatom miatt főnökként viselkedjek a csapatban, ráadásul fiatalabbnak is érzem magam a koromnál. A Juventusnál eltöltött öt és fél évem utolsó hónapjai nem sikerültek jól, de nincs bennem keserűség.”

Az elmúlt években rendszerint sérülésekkel bajlódó rutinos középpályás utoljára a Juventus csapatát erősítette, de korábban megfordult a Real Madrid és a VfB Stuttgart alkalmazásában is.

A Dárdai Pál által irányított Hertha csapata jelenleg az utolsó biztos bennmaradó helyet foglalja el a Bundesliga tabelláján, azonos pontszámmal a már osztályozós helyet birtokló Arminia Bielefeld gárdájával.