Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: Ibrahimovic és Rebic szállították az AC Milan győzelmét – Videóval

Az AC Milan nyomás alatt fogadta az utolsó Crotone együttesét, mivel az ősi városi rivális Inter tegnap begyűjtötte a három pontot, így átvette a Piros-feketéktől a vezetést a tabellán. Azonban ez nem okozott gondot, ugyanis Ibrahimovicsék győzni tudtak.

Az első játékrész teljesen kiegyenlített volt nagy meglepetésre, ha helyezéseket nézzük. Mindkét oldalt akadtam lehetőségek, de gólt csak a hazaiak szereztek. A 31. percben Ibrahimovic előtt adódott nagy lehetőség, a svéd csatár pedig éles szögből sem hibázott, ezzel előnyhöz juttatva csapatát a rutinos csatár (1-0). Ennek következtében a milánóiak mehettek előnnyel a pihenőre, de igazán egyik együttes sem lehet elégedett.

A második félidőben azonban kinyílt hazai oldalon a gólcsap. A 64. percben Ibrahimovic megszerzi saját maga és csapata második gólját is, ezúttal Theo Hernández készítette elő a lehetőséget a hórihorgas támadónak, aki ezúttal sem hibázott (2-0). Alig öt miutummal később Rebic is betalál, aki Calhanoglu átadásából tudott gólt szerezne, ezzel eldöntve a találkozót (3-0). Sőt, egy perc leforgása alatt ugyanez a forgatókönyv játszódott le, azaz a török labdarúgó ismét kiszolgálja a horvát támadót, Rebic pedig ezúttal sem hibázott, így már kiütés a vége (4-0). Az AC Milan ezzel visszavette a vezetést a tabellán, míg a Crotone továbbra is csak sereghajtó.

AC Milan – Crotone 4-0 (1-0)
Játékvezető: L. Pairetto, Helyszín: Stadio Giuseppe Meazza (San Siro) (Milánó)
Gólszerzők: Z. Ibrahimovic (31. 64.), A. Rebic (69. 70.) ill.

A 21. forduló teljes menetrendje
Péntek
Fiorentina – Inter 0-2

Szombat
Atalanta – Torino 3-3
Sassuolo – Spezia 1-2
Juventus – AS Roma 2-0
Genoa – Napoli 2-1

Vasárnap
Benevento – Sampdoria 1-1
Udinese – Verona 2-0
18:00 Parma – Bologna
20:45 Lazio – Cagliari (Digi Sport 1)

A tabella jelenlegi állása

A góllövőlista élmezőnye