Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb edzőváltás az NB I-ben

A gyenge bajnoki teljesítmény miatt menesztette vezetőedzőjét a MOL Fehérvár FC. Márton Gábor utódjáról, még nem született döntés.

A Márton menesztése senkit sem várt váratlanul, hiszen már a tegnapi edzést sem ő, hanem segítője Szalai Tamás tartotta meg.
Márton nyáron került Székesfehérvárra, miután benntartotta az NB I-ben a Zalaegerszeget.
Már a nyári El-meccsek során is sok kritikát kapott, mivel nem tudta ugyanazt a gördülékeny támadójátékot átültetni a fehérvári csapat játékába, mint amit a ZTE mutatott tavasszal.
Az őszi szezont a bajnokságban a második helyen zárta a csapat, jelentősen lemaradva a Ferencváros mögött, azonban a téli felkészülés után nagy hajrában bíztak a fehérváriak. Nos az újraindulás óta hat bajnokit játszott a csapat, ebből csupán egyet nyert meg és négyet elvesztett.

Egyelőre nem tudni ki követi  kispadon Mártont. A klub honlapja azt írja, hogy a hétvégi Diósgyőr elleni találkozóra Szalai Tamás készíti fel a csapatot. A klubbal korábban szóba hozták Thomas Dollt, illetve az olasz Cristiano Bergodit, de lehetett olyan pletykákat hallani, hogy akár Juhász Roland is lehetőséget kaphat edzőként.

Nincs kellemese hete a magyarországi edzőknek, két nappal ezelőtt a Budapest Honvéd cserélte le szakvezetőjét, míg az előző nap a másodosztályú DVSC.