Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern München: Újabb játékos produkált pozitív tesztet!

A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München gárdájánál újabb játékos koronavírus-tesztje hozott pozitív eredményt. A bajor csapat ezúttal Benjamin Pavardot lesz kénytelen nélkülözni néhány hétig.

A német bajnokság listavezetőjét, a Bayern Münchent folyamatosan sújtja a koronavírus-fertőzés. Korábban már beszámoltunk arról, hogy a klubvilágbajnokságra el sem tudott utazni Javi Martínez és Leon Goretzka a fertőzés miatt, míg a katari tesztelések során az is kiderült, hogy Thomas Müller is elkapta a vírust. A mai nap folyamán a bajor sztárcsapat bejelentette, hogy újabb játékosuk, a klubvilágbajnokságot eldöntő Benjamin Pavard produkált pozitív eredményt. A beszámolók alapján a védelem szinte minden pontján bevethető játékos házi karanténban van és a tünetei igen enyhék.

A müncheniek mestere, Hansi Flick így nem számíthat védőjére egy darabig, akinek a hétvégi Frankfurt elleni bajnokit és a Lazio elleni BL nyolcaddöntő első felvonását biztosan ki kell hagynia. A német mester számára viszont jó hír, hogy ezeken a meccseken már számolhat a fentebb említett Goretzka-Martínez duóval.