Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: idén nyáron sem maradhat el a méregdrága sztárigazolás – sajtóhír

A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében győzelmet arató Chelsea gárdája a soron következő, nyári átigazolási időszakban is folytathatja a nagy bevásárlást, ugyanis a beszámolók szerint napjaink egyik legfelkapottabb csatára megszerzésére készülnek…

A Tuttomercatoweb beszámolói szerint a Chelsea legfőbb kiszemeltje nem más lesz, mint a Borussia Dortmund norvég gólfelelőse, a múlt hétvégén zseniális álomgólt szerző Erling Haaland a nyári átigazolási időszak során.

A még mindig csak 20 éves tehetség iránt korábban első sorban a Juventus, a Manchester City és a Real Madrid együttese mutatott komoly érdeklődést, de a hírek szerint a londoni “Kékek” is készen állnak megmérettetni magukat érte, ugyanis minden áron meg akarják szerezni kiszemeltjüket.

Emlékezhetünk rá, hogy a Chelsea az elmúlt nyári igen komoly igazolásokat hajtott végre, hiszen többek közt Edouard Mendy (24 millió euró), Hakim Ziyech (40 millió euró), Ben Chilwell (50.2 millió euró), Timo Werner (53 millió euró) és Kai Havertz (80 millió euró) szerződött a Stamford Bridge-re. Várhatóan a norvég légiósért is legalább ekkora összeget kéne majd fizetniük, mint a Leverkusen irányítójáért tették.

Haaland bő egy évvel ezelőtt, a 2020-as januári átigazolási időszakot megelőzően, mindössze 20 millió euró ellenében szerződött a Red Bull Salzburgtól a BVB-hez, azóta minden sorozatot figyelembe véve 43 meccsen 43-szor volt eredményes a csapat színeiben, az aktuális kiírásban 25 találkozón 27 találat a mérlege.