Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Árverésre bocsátották CR földhöz vágott karszalagját

Ahogyan arról beszámoltunk, a szombati esti világbajnoki selejtezőjén a portugál válogatott kétgólos előnyből csak 2-2-es döntetlent játszott Szerbia ellen, miután a hajrában Cristiano Ronaldótól szabályos gólt vettek el. A meccs végén kiakadó klasszis által földhöz vágott karszalag pedig jótékony célt szolgálhat…

Portugália úgy játszott 2-2-es döntetlent Szerbia ellen a szombat esti világbajnoki selejtezőjén, hogy a 92. percben Cristiano Ronaldo szabályos gólt szerzett, hiszen a labda már teljes terjedelmével áthaladt a gólvonalon, mire a szerb hátvéd tisztázni tudott. Mindez tökéletesen látható volt a felvételeken, de mivel nem volt gólvonal-, és videóbíró-technológia a mérkőzésen, a holland Danny Makkiele játékvezető és stábja úgy döntött, hogy nem született érvényes találat.

Az ötszörös aranylabdás klasszis rendkívül mérges volt a döntést követően, a pályára lesétálva, dühében még a csapatkapitányi karszalagot is akkurátusan földhöz vágta.

Az elhajított karszalagot kedden már árverésen kínálták megvételre. Úgy fest, a balhés esetből valami nagyon jó is kialakulhat, ugyanis az aukciót egy jótékonysági szervezet indította, amely egy súlyos betegségben szenvedő, hat hónapos szerb kisgyermek műtétjére gyűjt pénzt. A beszámolók karszalagot az egyik pályamunkás juttatta el a szervezetnek, amely három napig kínálja megvásárlásra online az ereklyét.

Ugyanakkor Cristiano Ronaldo úgy véli, hogy a meg nem adott góljával “egy egész nemzetet károsítottak meg”.