Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hertha: “gyorsan el kell felejtenünk ezt a meccset…”

A Hertha BSC vasárnap 1-1-es döntetlent játszott az Union Berlin ellen a német bajnokság (Bundesliga) 27. fordulójának fővárosi rangadóján, melyet követően a kék-fehérek magyar szakvezetője nem sok mindennel lehetett elégedett, az eredményen kívül…

A pontszerzés ellenére a Hertha BSC magyar vezetőedzője, Dárdai Pál élesen kritizálta a csapata teljesítményét, abszolút nem volt elégedett a látottakkal:

“Rá sem ismertem a csapatomra. Megint megbénultunk. Gyorsan el kell felejtenünk ezt a meccset. Az első 25 percet odaajándékoztuk az ellenfélnek, a második félidő pedig úgy, ahogy van, nem volt rendben. Mondjuk legalább tettünk egy lépést előre, mert az ilyen meccseket korábban elveszítettük volna. A meccs előtt magukra hagytam a srácokat, de ezek után beszélnünk kell. Néhányan ott voltak a pályán fejben, mások viszont nem. Előrefelé akartunk védekezni, ebből nem sokat láttam. Némi levegőhöz juthattunk volna egy győzelemmel, de legalább egy pontot megtartottunk.”

Hét fordulóval a bajnokság vége előtt a Hertha a 14. helyen csupán két ponttal előzi meg a már kieső helyen álló Arminia Bielefeld csapatát, mellyel még a hajrában találkozni fognak. Dárdaiék a következő fordulóban azt a Borussia Mönchengladbachot fogadják, amely hét nyeretlen bajnoki után az utolsó két mérkőzését megnyerte, legutóbb a Sallai Roland által fémjelezett Freiburgot győzte le.