Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Meggyógyultak a PSG fertőzöttjei – HIVATALOS

Miközben a Bayern München csapata egyre több hiányzóval számolhat, vasárnap délelőtt pozitív hírekről adott hírt a Paris Saint-Germain együttese a két csapat jövő keddi Bajnokok Ligája-negyeddöntő visszavágója előtt…

 

A Paris Saint-Germain együttese megerősítette, hogy a közelmúltban a koronavírussal megfertőződött két játékosa, Marco Verratti és Alessandro Florenzi legutóbbi tesztelése egyaránt negatív eredményt mutatott. A két olasz légiós így újra edzésbe állhat, és minden akadály elhárult, hogy bevethetők legyenek a Bayern München elleni BL-párharc második összecsapáson.

A szerdai első mérkőzésen a párizsi gárda jókora meglepetésre, 3-2-es győzelmet aratott a címvédő bajorok otthonában, így kedd este minden esélye megvan arra, hogy hazai környezetben kiharcolja a továbbjutást a legjobb négy közé, főleg most, hogy két fontos láncszemével kiegészült Mauricio Pochettino együttese.

A BL-negyeddöntő előtti főpróba kiválóan sikerült, hiszen a PSG fölényes sikert ért el a Strasbourg ellen a francia bajnokság (Ligue 1) szombati játéknapján.