Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Pogba: “Solksjaer soha nem megy a játékosok ellen”

A francia világbajnok szerint megszokott, hogy egy vereség után korábbi edzője, José Mourinho tereli a témát.

Paul Pogba, a Manchester United középpályása interjút adott a Sky Sports-nak, amelyben José Mourinhóval való kapcsolatáról, valamint a portugál szakember és jelenlegi edzője, Ole Gunnar Solskjaer közötti különbségekről beszélt.

„Hiába volt nagyszerű kapcsolatom Mourinhóval, mindenki tudta, hogy ez egyik napról a másikra teljesen megváltozhat, anélkül, hogy tudnád, mi történt és bárki meg tudná magyarázni. Oléval más a helyzet, ő soha nem megy a játékosok ellen” – mondta a francia korábbi menedzseréről, aki 2016 és 2018 között irányította a “Vörös Ördögöket”.

Pogba a norvég edző módszereiről is beszélt. “Talán azért működnek, mert kicsit közelebb áll az emberekhez. Minden edzőnek megvan a maga módszere az edzésre és a játékosokkal való kapcsolattartásra, játékosként pedig alkalmazkodni kell ehhez. Nála is vannak játékosok, akik nem férnek be, de nem úgy tekint rájuk, mintha ott se lennének. Ez a különbség Mourinho és Ole között” – mondta a a 28 éves klasszis.

A francia utalt az elmúlt hét szópárbajára is, amely a két edző között zajlott, miután az MU idegenben 3-1-re verte a Tottenhamet. “Nyertünk, ő veszített és nem a játékról beszélt, hanem valakinek az apjáról. Ő mindig ezt csinálja. Mindenki ismeri, ez tipikus Mourinho.”