Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dárdai Pál kitűzte a Hertha céljait a folytatásra

Ahogyan arról beszámoltunk, a közelmúltban Dárdai Pál is megfertőződött a koronavírussal, és a csapaton belüli több pozitív eset miatt a teljes keret karanténba került és három mérkőzésüket elhalasztották, ma este azonban a csapat visszatér a pályára, hogy kiharcolja a bennmaradást…

A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha BSC csapatának vezetőedzője, Dárdai Pál a vasárnapi sajtótájékoztatón elárulta, hány ponttal lenne elégedett a folytatásban:

A terveinknek megfelelően zajlott a szombati edzésünk. Nagyon elégedett vagyok az első két nap képévelA mérkőzések alatt okosan és tiszta fejjel kell játszanunk. Lassan mindegyik játékosunk teljesen egészséges lesz. A szurkolóknak és a klubnak is egy célja van, hogy a következő idényben is a Bundesligában szerepeljünk. Három mérkőzéssel kevesebbet játszottunk, viszont ha ezeken legalább négy pontot szerzünk, akkor elkerülhetünk a kiesőzónából. Most ezekre a mérkőzésekre koncentrálunk, utána ráérünk foglalkozni a legutolsó három találkozóval.”

Mint ismeretes, Dárdai 2015 februárjától a 2018-2019-es idény végéig már irányította a Herthát, majd a klub utánpótlásában dolgozott, azonban idén januárban ismét vezetőedzőnek nevezték ki a felnőtt csapatnál.

A Hertha koronavírus-fertőzések miatt az elmúlt három fordulóban nem lépett pályára, így a vetélytársak közül többen megelőzték őket, és a kiesést jelentő, 17. helyre csúsztak vissza, miután a riválisok szépen gyűjtögették a pontokat.

A bajnoki szezonból még három teljes forduló van hátra, közben a berliniek hat mérkőzést fognak lenyomni. Az erőltetett menet május 3-án, jövő hétfőn kezdődik, mely során a Hertha gyakorlatilag folyamatosan játszani fog, az ellenfelek között pedig többnyire alsóházi csapatok szerepelnek. Dárdai csapata hétfő este a Mainz ellen lép pályára idegenben, majd csütörtökön a Freiburg, vasárnap az Arminia Bielefeld együttesét látja vendégül.