Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Végleg visszavásárolná egykori játékosát a Sporting! – sajtóhír

A portugál bajnokságban (Primeira Liga) szereplő Sporting gárdája végleg megvásárolná egykori játékosát, Joao Mariót. A középpályás jelenleg kölcsönben szerepel a zöld-fehéreknél, játékjogát az Inter birtokolja.

A Calcio Mercato legfrissebb értesülései alapján a Sporting együttese végleg visszavásárolná az Intertől Joao Mariót. A portugál középpályás ebben a szezonban kölcsönben szerepel az “Oroszlánoknál”, amelynél az egész idényben meghatározó szerepet töltött be. A 28 esztendős futballista kiváló teljesítményével járult hozzá ahhoz, hogy a Sporting 19 év után ismét el tudta hódítani a bajnoki címet. A beszámolók alapján a zöld-fehérek a nyár folyamán szeretnék végleg megvásárolni Mariót az Intertől, akitől a milánói csapat a hírek szerint 7 millió euró körüli összegért hajlandó is lenne megválni. A középpályás így végleg visszatérhetne nevelőegyesületéhez, hiszen 2003 és 2016 között a Sporting játékosa volt.

Joao Mario ebben a szezonban minden sorozatot figyelembe véve 33 mérkőzésen lépett pályára a klub színeiben. Ezeken a találkozókon 2-2 gólt és gólpasszt jegyzett. Szerződése 2022 nyaráig köti az Interhez. Piaci értékét 13 millió euróra taksálja a mértékadó transfermarkt.