Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Inter: élcsapattól érkezik Conte utódja – sajtóhír

Miután Antonio Conte vezetőedző távozott az Inter kispadjáról, a milánói gárda vezetősége egybehangzó sajtóhírek szerint máris megtalálta új kormányosát, akit éppen az egyik vetélytárstól csaklizhatnak el…

 

A megbízható forrásnak számító Fabrizio Romano értesülései szerint az Inter előrehaladott tárgyalásokat folytat az eddig a Lazio csapatát irányító Simone Inzaghival, akivel kétéves szerződést készülnek kötni, és a megállapodás akár még ma este bejelentésre kerülhet.

Mint ismeretes, a római egylet hosszabb ideje nem tudott egyezségre jutni lejáró szerződésű edzőjével, most pedig már hiába marasztalnák őt mégis, mivel az Inter kedvezőbb feltételeket biztosítana neki. A 45 esztendős tréner hosszú éveken keresztül a római klub játékosa volt, majd az egyesület utánpótláscsapatának irányítását követően 2016 áprilisában nevezték ki a Lazio kispadjára, ezzel ő a leghosszabb ideje ugyanannál a csapatnál munkát vállaló tréner az egész Serie A mezőnyében. Irányításával a “sasok” két olasz szuperkupát és egy Coppa Italiát nyertek 2019-ben.

Inzaghi a csapatot tavaly bejuttatta a BL-be, idén viszont lemaradtak legrangosabb nemzetközi kupában való szereplés jogáról, és bár hosszú ideje zajlanak az egyeztetések, mindeddig képtelenek voltak megállapodni egymással a folytatásról.