Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Három meccse maradt Koemannak a bizonyításra – sajtóhír

A spanyol sajtó már kész tényként kezeli a Barcelona küszöbön álló edzőváltását, miután a csapat gyenge szereplése miatt Ronald Koeman napjai meg vannak számlálva a katalán óriás kispadján…

A Marca aktuális információi szerint a Barcelona vezetősége három mérkőzésre szóló ultimátumot adott Ronald Koeman részére, amennyiben a következő találkozókon nem lesz változás, akkor a katalán klubvezetés végleg lapátra teszi a holland trénert.

Mint ismeretes, a következő három meccsből kettőn, a két bajnokin le sem ülhet a kispadra, miután legutóbbi kiállítása miatt a Levante és az Atlético Madrid elleni rangadót érintő kétmeccses eltiltásban részesült, így olyan nyerő csapatot kell majd összerakni, amely a kispadtól való távollétben is működhet. Az ominózus harmadik (időrendben) a második mérkőzésre a Bajnokok Ligája csoportkörében kerül sor jövő szerdán, amikor a vereséggel rajtoló Blaugrana a Benfica otthonába látogat Lisszabonba.

Az elmúlt időszakban a világsajtóban leginkább Xavi Hernández és Roberto Martínez neve került szóba a Barcelona edzőjeként, akik mindketten ideálisak lehetnek Koeman helyettesítésére.