Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: a következő meccseken is kétséges a kulcsember játéka

A Real Madrid a spanyol bajnokság hétközi fordulójában pontokat vesztett az Osasuna ellen. A mérkőzésen nem lépett pályára a királyi gárda középpályása, Luka Modric, és most úgy tűnik, hogy továbbra sem számíthatnak majd rá.

(Photo by Antonio Villalba/Real Madrid via Getty Images)

A Real Madrid a győztes El Clásico után csak egy 0-0-ás döntetlent tudott összehozni az Osasuna ellen a spanyol bajnokság legutóbbi fordulójában. A találkozó előtt derült csak ki, hogy nem fog tudni aznap este pályára lépni a fővárosiak horvát középpályása, Luka Modric, mivel a játékos izomfáradságban szenved.

Mindez azt is jelenti, hogy közel sem biztos, hogy Modric ott lehet a következő bajnoki mérkőzésen a hétvégén az Elche ellen, majd a november 3-i Sahtar Donyeck elleni Bajnokok Ligája-találkozón. Az orvosi stáb a héten jobban megvizsgálta a középpályást, de az izomfáradságon kívül mást nem talált, ebből viszont komoly problémák is lehetnek egy kisebb sérülésnél is. Így a Real Madrid vezetőedzőjén, Carlo Ancelottin múlik, hogy be meri-e vetni a horvát játékost a következő meccseken, ami komoly dilemma állíthatja az olasz szakembert, mivel hétközi, gyenge szereplés után szüksége lenne karmesterére. Modric ettől függetlenül csütörtökön már a csapattal együtt edzett.