Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester United: Cristiano Ronaldo egy spanyolt akar az új menedzsernek

Alig kezdtük el feldolgozni az információt, hogy a Manchester United elbocsájtotta Ole Gunnar Solskjaer menedzsert, máris megindultak a találgatások az utódlás kérdésében. Állítólag a klubhoz nyáron visszatért Cristiano Ronaldo nem mást, mint a spanyol válogatott szövetségi kapitányát akarja utódnak.

Pedig Spanyolország vezére nem akárki. Ő az a Luis Enrique, aki eddig csak ellenfélként találkozott Cristiano Ronaldoval. A spanyol szakember azonban korábban komoly benyomást tett a portugál zsenire. Enrique ugyanis 2014. és 2017. között a Barcelona vezetőedzője volt, és bizony sokszor okozott álmatlan éjszakákat a Real Madridnak és „CR7-nek”.

A Sky Sports ma délutáni cikkezése szerint így valóban nem is sokáig a Manchester United edzőkeresése. A sportcsatorna hírportálja szerint Ronaldo mindenképpen igyekszik majd meggyőzni a klubvezetést és a menedzsmentet is arról, hogy már most csábítsák el a spanyol válogatottól Luis Enriquet, aki csapatát nemrég kijuttatta őket a 2022-es Világbajnokságra.

Luis Enrique szerződése jelenleg 2022. december 31-ig érvényes a spanyol szövetséggel.