Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: Tuchel megunta védője időhúzását

Komoly fejfájást okozhat az a védelem Thomas Tuchelnek, amely a pályán az egyik leghatékonyabb Európában. Ugyanis a tárgyalóasztalnál kellene eldőlnie több bekk sorsának a Chelsea-nél: többeknek is lejáróban van a szerződése.

(Photo by Darren Walsh/Chelsea FC via Getty Images)

A csapatkapitány César Azpilicueta, a Real Madrid által csábítgatott Antonio Rüdiger, a veteránként is remekelő Thiago Silva mellett még a dán falember, Andreas Christensen is ingen távozhat az idény végén a lejáró megállapodása miatt.

A Daily Telegraph híre szerint a 25 éves Christensen már kétszer kikosarazta a Chelsea-t, pedig a klub illetékesei már azt hitték, hogy meggyőzték a védőt a folytatásról. Állítólag Thomas Tuchelt rendkívül bosszantja, hogy védelmének alapemberei közül ilyen arcátlan időhúzásra képes Christensen. A német szakember már sürgeti a dánt, hogy döntsön a jövőjéről, különben egyre kevesebb játéklehetőséget fog biztosítani számára.

Christensen „csak” nyolc bajnokin és négy Bajnokok Ligája csoportmérkőzésen volt kezdő ebben az idényben, ám akkor rendre a védelem közepén kapott helyet. Abban a rendszerben, ahol Tuchel három belsővédős és két szélsős rendszerében ő a defenzívvonal utolsó embere.