Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Tottenham most a Juventus középpályását akarja leigazolni – sajtóhír

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham Hotspur csapata nagyon meg akarja erősíteni a középpályáját a téli átigazolási időszakban, angol sajtóhírek szerint pedig az új kiszemelt a Juventus játékosa, Dejan Kulusevski. 

(Photo by Antonietta Baldassarre/Insidefoto/LightRocket via Getty Images)

Az angol The Athletic információi szerint a Tottenham és Antonio Conte most a Juventus játékosával, Dejan Kulusevskivel szeretné megerősíteni a középpályáját. A sportoldal úgy tudja, hogy kölcsönbe hoznák el a középpályást, egy szezonvégi vételi opcióval.

Kulusevski ebben a szezonban 20 alkalommal léphetett pályára a Juventusban, de csak a mérkőzések felén kapott lehetőségét kezdőként, a teljes 90 percet pedig csak háromszor játszotta végig. A 21 éves középpályás szerződése 2025-ig él a torinói klubnál.

Nem a svéd játékos az első középpályás, akit a Spurs kiszemelt magának a téli átigazolási időszakban. Először az AC Milan játékosáért, Franck Kessiéért tettek ajánlatot, amit az olaszok végül elutasítottak, így a Fiorentina mellőzött középpályása, Sofyan Amrabat felé fordultak. Emellett szélsőkkel is felvették a kapcsolatot, mint a Wolves játékosa, Adama Traoré, vagy az FC Porto labdarúgója, Luis Díaz, ám ezek az üzletek is füstbe mentek, így hiába a Spurs a téli átigazolási hírek vezető csapata, még egyetlen igazolást nem tudtak bemutatni.