Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Fehérvár: “Végre nyertünk! Ez a legfontosabb!”

A MOL Fehérvár az idei első győzelmét aratta a Gyirmót legyőzésével a magyar bajnokság (OTP Bank Liga) szombati játéknapján…

 

A hosszú ideje nyeretlen MOL Fehérvár csapatának közelmúltban kinevezett vezetőedzője, a német Michael Boris is végre felszabadultan értékelhetett:

“Végre nyertünk! Ez a legfontosabb! Hogy hogyan? Sokat birtokoltuk a labdát, két gólt szereztünk az első félidőben. A szünetben a Gyirmót változtatott, a második félidőben voltak is olyan momentumaink, amikor nem voltunk annyira jók, de azért megszerezhettük volna a harmadik gólt, ha nem véd így az ellenfél kapusa. Megmutattuk, kik vagyunk, milyen a karakterünk. Sokat olvastunk az elmúlt időben, hiába mondják, hogy ilyenkor ne foglalkozzunk a sajtóval, minden eljut hozzánk. Próbáltuk bizonyítani, hogy továbbra is kemények vagyunk.”

A tréner természetesen a 112. találatával klub gólrekordját megdöntő Nikolics Nemanja teljesítményéről is említést tett: “hatalmas gratuláció jár Nikónak, elképesztő csúcs az övé, nagyon örülünk neki mindnyájan. De ismerjük Nikót, tudjuk jól, hogy ez a gól nem magának, hanem az elmúlt hetek vereségeinek szólt.”

Győzelmével a Fehérvár a hatodik helyet birtokolja, és némileg távolodni tudott a kieső zónától.