Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chiellini: “Ezek a srácok még nagyszerű sikereket fognak elérni…”

Az olasz válogatott 3-2-es győzelmet aratott a Törökország elleni barátságos mérkőzésen, melyet követően a Squadra Azzurra csapatkapitánya félreérthetetlen (?) kijelentést tett…

(Photo by Claudio Villa/Getty Images)

A világbajnokságról lemaradó olasz válogatott 3-2-es győzelmet aratott a Törökország elleni felkészülési mérkőzésen. A találkozó után az olaszok csapatkapitánya, Giorgio Chiellini a következő írta ki a közösségi oldalán:

“Nem tagadom, arra számítottunk, hogy ma este másik mérkőzésen fogunk játszani. A múlt csütörtöki fiaskó egy szomorú oldal mindannyiunk karrierjében, amely örökre nyomott hagy bennünk. Biztos vagyok benne, hogy ezek a srácok még nagyszerű sikereket fognak elérni és a tavalyi Eb-győzelemhez hasonló boldogságot fognak okozni. Mindig és örökké, Forza Azzurri!”

A korábbi híresztelések szerint Chiellini az olasz válogatott június elsejei, Argentína elleni mérkőzésén búcsúzott volna el a válogatottól, de a mostani sorai már egyfajta búcsúként foghatóak fel, és lehet többet nem is látjuk a nemzeti csapatban, vagy legfeljebb még egy alkalommal az említett mérkőzésen.

A 37 éves pisai születésű labdarúgó 2004 óta 116 mérkőzésen lépett pályára az Azzurri szerelésében, s csapatkapitánya volt a tavalyi Európa-bajnokságot megnyerő válogatottnak.