Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tovább erősödött a Vélez kerete – HIVATALOS

Az elmúlt héten végrehajtott hangzatos igazolások után egy újabb játékos szerződtetését jelentette be az argentin bajnokságban (Liga Profesional) feljebb vágyó Vélez Sarsfield csapata…

A Vélez Sarsfield csapata megerősítette, hogy 18 hónapra szóló megállapodást kötött a szabadon igazolhatóként érkező veterán kapussal, Leonardo Buriánnal.

A 38 esztendős uruguayi hálóőr az elmúlt négy évben több mint száz tétmérkőzésen védte a Colón kapuját, kulcsfigurája volt a santa féi egylet tavalyi bajnoki címének és idei nemzetközi kupaszereplésének, melynek kellős közepén ott hagyja most a csapatot, akár Rodrigo Aliendro tette a napokban. Burián azt megelőzően Argentínában a Godoy Cruzt erősítette, hazájában korábban hosszú ideig a patinás Nacional, valamint később a Montevideo Wanderers portása volt.

Diego Godín és Walter Bou megszerzése után az 1994-es Libertadores-kupa-győztes újabb komoly erősítést hajtott végre, ráadásul mindhárom új játékos bekerült a soron következő, Libertadores-kupa-nyolcaddöntős meccskeretbe, melyet a River Plate ellen vívnak csütörtökre virradóra hazai környezben.