Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Feyenoord játékosával erősített a PSV – HIVATALOS

A már eddig is rendkívül aktív PSV Eindhoven csapata a hétfői napon egy újabb erősítést jelentett be, miután egy közvetlen riválistól szerződtettek játékost…

(Photo by Matteo Ciambelli/vi/DeFodi Images via Getty Images)

A holland bajnokságban (Eredivisie) szereplő PSV Eindhoven gárdájának legutóbbi igazolása Guus Til volt, aki az elmúlt idényt a Szpartak Moszkvától kölcsönben a Feyenoord soraiban töltötte.

A 24 éves középpályás annak idején az AZ Alkmaar nevelése volt, és náluk is mutatkozott be a felnőttek közt. Til a legjobb szezonjában 33 mérkőzés alatt 12 gólig jutott a 2018-2019-es bajnok idényben, majd az orosz csapathoz került, ahol az első évében 21 mérkőzésen jutott szóhoz. Ezt követően előbb a Freiburg, majd legutóbb a Feyenoord részére adták kölcsön. A tehetséges játékos legutóbb 32 meccs alatt 15 találatot szerzett a bajnokságban, míg a rotterdamiak döntőig tartó Európa-konferencialiga-meneteléséből 16 meccs alatt hat góllal vette ki a részét.

Az átigazolási időszak korábbi szakaszában a PSV szabadúszóként szerződtette a kapus Walter Benítezt, továbbá kölcsönvette a hátvéd Ki-Jana Hoever játékjogát, a PSG-től Xavi Simonsra csaptak le, míg Luuk de Jong visszatért hozzájuk a Barcelonától.

Minden bizonnyal az újonnan kinevezett Ruud van Nistelrooy nagy reményekkel vághat neki edzői karrierje első felnőtt csapatnál való megbízatásának.