Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Lipcséből érkezik a PSG következő új igazolása – sajtóhír

A megbízható forrás is megerősítette, hogy megszületett a megegyezés a Paris Saint-Germain soron következő nyári igazolását illetően…

(Photo by Roland Krivec/vi/DeFodi Images via Getty Images)

Fabrizio Romano szombat esti beszámolói értelmében a Paris Saint-Germain megállapodott az RB Leipzig vezetőségével Nordi Mukiele megszerzéséről. Az olasz sportújságíró úgy tudja, hogy a hátvédért 12 millió eurót fizetnek fixen, de bónuszokkal együtt az összeg elérheti a 16 millió eurót is.

A 24 éves francia jobbhátvéd a Paris FC csapatában nevelkedett, majd a felnőttek közt hazájában a Laval és a Montpellier csapatában tűnt fel. Mukiele 2018 óta 100 Bundesliga-bajnokin és összesen 146 tétmeccsen lépett pályára a lipcsei klub színeiben, ahol hátvéd létére tíz találatot regisztrált. A legutóbbi idényben 38 mérkőzésen állt csapata rendelkezésére.

Mukiele a francia korosztályos válogatottakban való állandó szereplést követően 2021-ben debütált a felnőtt nemzeti csapatban, de azóta is csak az az egyetlen fellépés jutott neki Didier Deschamps csapatában.

A PSG korábban már véglegesítette Nuno Mendest, továbbá megszerezte Vitinha játékjogát és kölcsönvette Hugo Ekitikét a következő szezonra.