Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dzsudzsák Balázs hamarosan visszatérhet a magyar válogatottba

A magyar bajnokság (OTP Bank Liga) szezonrajtját megelőzően a Debreceni VSC pénteken szurkolói ankétot tartott…

(Photo by Laszlo Szirtesi/Getty Images)

A Debreceni VSC hivatalos oldalán számolt be róla, hogy a csapat szurkolói ankétot tartott péntek este a Nagyerdei Stadionban.

A Loki csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs nagyon örül, hogy a következő idényben is kapitányként képviselheti csapatát:

“Megtiszteltetés, hogy számítanak rám és a segítségemre. Sajnos jóban és rosszban is volt sok közös élményünk, de nem mondhatjuk azt, hogy tiszteletlenek lettünk volna egymással. Szeretnénk jobbá tenni a kapcsolatot a csapat és a szurkolók között. Fejlődnünk kell ebben is, de próbálunk eleget tenni annak, hogy lássátok azt a tiszteltet, amit megérdemeltek. Mi is szeretnénk hasonlóképpen kivívni ezt a pályán. Cserélődik a csapat, szerencsére minőségi játékosok érkeztek a DVSC-hez. Mindenki tudja, milyen célokért küzd a gárda. Előrefelé szeretnénk tekinteni, közösen. A csapat sokkal agresszívabb, fegyelmezettebb, gólra törőbb és emocionálisabb lesz, ez köszönhető az új stábnak.”

A rutinos játékos azt is elárulta, hogy jó esély van arra, hogy ismét magyar válogatott mérkőzésen szerepeljen, mivel állítólag ígéretet kapott arra, hogy októberben pályára léphet az egyik találkozón, hogy 109. alkalommal viselje a címeres mezt, mellyel egyedüliként legyen a nemzeti válogatottban legtöbbször pályára lépő játékos.

A hajdúságiak kispadjára újonnan kinevezett portugál tréner, Joao Janeiro a bajnoki rajt kapcsán a következőket jegyezte meg: “egy nagyon ambiciózus projekt előtt állunk, de időre van szükség ahhoz, hogy oda kerüljünk, ahová tartozunk. Mindenki nagyon keményen dolgozik, nemcsak a játékosok, hanem a teljes személyzet is. Szeretném megkérni a szurkolókat, támogassanak minket itthon és idegenben minél többen, ha fütyülni támad kedvük, akkor pedig ne a játékosokra, hanem rám fókuszáljanak.”