Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dzsudzsák már magyarázkodott, mégsem tér vissza a válogatottba?

A napokban Dzsudzsák Balázs olyan kijelentést tett, hogy vissza fog térni a magyar válogatottba, hogy egyéni csúcstartó legyen, melyet most picit árnyaltabbá tett…

A Debreceni VSC immár 10-es mezszámot viselő csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs péntek este a Loki szurkolói ankétján elárulta, hogy jó esély van arra, hogy ismét magyar válogatott mérkőzésen szerepeljen, mivel állítólag ígéretet kapott arra, hogy októberben pályára léphet az egyik találkozón, hogy 109. alkalommal viselje a címeres mezt, mellyel egyedüliként legyen a nemzeti válogatottban legtöbbször pályára lépő játékos.

A rutinos játékos a Kisvárda elleni 2-2-es döntetlen után ismét megszólalt a témában:

“Nem akartam semmiféle lavinát elindítani, túl vagyok már ezen a részén, a Debrecenre koncentrálok, a válogatott kiválóan teljesít, a szövetségi kapitányról nem is beszélve. A szurkolói ankéton csak elejtettem, hogy egyszer reményeim szerint összejöhet az a búcsúmérkőzés, de abszolút nem ez motivál, hanem hogy maradandót alkossak és hű legyek Debrecenhez, a szurkolók pedig lássák rajtam, kapitányként küzdök, ez a minimum. Nagyon jól érzem magam, remek felkészülésen vagyok túl, érzem magamban a dinamikát, örülök, hogy visszakerültem középre, próbálok hasznára válni a csapatnak.”

Mindenesetre kíváncsian várjuk Marco Rossi szövetségi kapitány következő kerethirdetését, hogy megtudjuk, vajon visszatér-e a nemzeti csapat egykori csapatkapitánya.