Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: eddig 17 regisztrált játékosa van a Barcának!

A katalán Sport című lap beszámolója szerint is versenyt fut az idővel az F Bacelona vezetősége, hogy minden játékosát regisztrálni tudja a La Ligánál. 

Péntek reggelre ugyanis csupán 17 futballista engedélyét vitték át a ligánál a katalánok, akiknek egyre inkább fogy az idejük, hiszen a csapat szombaton már megkezdi La Liga-szereplését a Rayo Vallecano ellen.

A Sport szerint Jules Koundé, Robert Lewandowski, Raphinha, Frankc Kessié és Andreas Christensen a még nem regisztrált játékosok közé tartozik, csak úgy, mint a szerződését meghosszabbító Sergi Roberto és Ousmane Dembelé. Az ő esetükben vészesen fogy az idő, így vélhetően a nap még hátralévő részében további hírek érkeznek majd.

Érdekesség, hogy a 17 regisztárl futballistában benne volt az azóta már a Valenciához kerülő Nico González is, csak úgy mint a létszámfelettinek kikiáltott Martin Braithwaite és Samuel Umtiti páros(!); de a sokak szerint átadólistára kerül Memphis Depay (14) és Miralem Pjanic (16) nevét is ott találni a ligának leadott listán – utóbbi kettő már mezszámot is kapott.

Nehéz még csak jósolni is arról, mi történhet jelenleg Barcelonában…

A Sport értesülései szerint a La Ligánál regisztrált futballisták listája eddig a következő (mezszámmal):

Marc-André ter Stegen (1); Sergino Dest (2); Gerard Piqué (3); Ronlad Araujo (4); Jordi Alba (18); Eric Garcia (24); Samuel Umtiti (nem kapott mezszámot); Sergio Busquets (5); Pedri (8); Mirelem Pjanic (16); Frenkie de Jong (21); Nico González (nem kapott mezszámot); Ferrán Torres (11); Ansu Fati (10); Memphis Depay (14); Pierre-Emerick Aubameyang (17); Martin Braithwaite (nem kapott mezszámot).

Akinek esetleg feltűnt, hogy Gavi neve is hiányzik a listáról (…) a fiatal középpályás Inaki Pena kapussal és Álex Baldéval a B-csapat névsorában kapott helyet.