Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nikolics máris magyar csapattársat kapott új klubjánál – HIVATALOS

Nikolics Nemanja leigazolása után rövid idővel egy újabb magyar támadó szerződtetését erősítette meg a török másodosztály újonca…

 

A török másodosztályba frissen feljutó Pendikspor együttese csütörtök este adta hírül, hogy Nikolics Nemanja leigazolása mellett a legutóbb a Debreceni VSC csapatát erősítő Ugrai Rolandot is szerződtette.

A 29 esztendős támadó karrierje nagy részét Magyarországon töltötte, korábban 2018 és 2020 között a görög Atromitosz csapatában próbálhatta ki magát légiósként. Ugrai azelőtt a Haladás, a Ferencváros és a Diósgyőr labdarúgója volt, majd a Budapest Honvéd csapatához tért vissza, de az elmúlt másfél idényt már a Lokinál töltötte, ahol a tavalyi NB I-es szezonban 25 pályára lépés alatt tíz találatra volt képes.

“Hétfőn repültem Isztambulba Rolanddal, akit nagyon szeretett volna szerződtetni a klub. Ezt mi sem bizonyítja jobban. mint hogy az ő posztjára tizenöt játékost néztek meg, de a választás rá esett! Közben a Pendikspor vezetői erőteljesen érdeklődtek Nikolics Nemanja iránt is, akinek a szerződtetését szintén nagyon akarták. Az egyébként más török csapat által is csábított Niko szerdán jött utánunk, egyhamar meggyőződtünk arról, hogy, bár a harmadosztályból jutott fel a klub, a körülmények profik, a célok jelentősek. Gyorsan ment minden, csütörtökön meg is született a megállapodás. Úgy gondolom, mindkét futballista jó helyre került, de még fontosabb, hogy ők is így gondolják!” – mondta a Nemzeti Sportnak a két játékos menedzsere, Filipovics Vladan.

A két magyar játékosnak új klubjánál a korábban a Kaposvár és az MTK Budapest csapatait erősítő szenegáli Khaly Thiam is csapattársa lesz.