Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: kiütéssel nyerte a Leicester City a kiesési rangadót – videóval

Az angol bajnokság (Premier League) hétvégi, 9. fordulójának hétfő esti zárómeccsén a Leicester City és a Nottingham Forest személyében két alsóházi csapat találkozott egymással…

(Photo by Michael Regan/Getty Images)

A Leicester City a vártnál jóval simábban, 4-0-ra ütötte ki a Nottingham Forestet két gyengélkedő csapat egymás elleni mérkőzésén. A “rókák” rendkívül motiváltan, nagy lendülettel kezdték az összecsapást. Ugyan Brendan Rodgers fiainak első lehetőségei még kihasználatlanul maradtak, az első félidő második felébe átlépve tíz percen belül szerzett három találattal eldöntötték a három pont sorsát. A 25. percben James Maddison átlövése egy védőn irányt változtatva kötött ki a Forest kapujában. Két perccel később Harvey Barnes a tizenhatos baloldali sarkától befelé húzva tekert védhetetlenül a hosszú sarokba. Az eredményes tíz percet James Maddison egy tökéletes szabadrúgásgóllal koronázta meg a 35. minutumban, mellyel 3-0-s előnyre tettek szert a szünetre. A második félidőben többet próbálkozott a Forest, de képtelenek voltak közelebb zárkózni, ehelyett a végeredményt Patson Daka volt eredményes egy gyönyörű sarkazással a duplázó Maddison átadásából.

A Leicester megszerezte szezonbeli első győzelmét, a két csapat négy-négy ponttal áll a Premier League tabellájának utolsó két helyén.

Leicester City – Nottingham Forest 4-0 (3-0)
Gólszerzők: Maddison (25., 35.), Barnes (27.), Daka (73.), ill.

 

A 9. forduló eredményei és további programja

Szombat:
Arsenal 3-1 Tottenham
Bournemouth 0-0 Brentford
Crystal Palace 1-2 Chelsea
Fulham 1-4 Newcastle
Liverpool 3-3 Brighton
Southampton 1-2 Everton
West Ham 2-0 Wolverhampton

Vasárnap:
Manchester City 6-3 Manchester United
Leeds United 0–0 Aston Villa

Hétfő:
Leicester City 4–0 Nottingham Forest

A bajnokság aktuális állása

(Részletes tabella a táblázat jobb felső sarkában található ikonra kattintva érhető el!)


Standings provided by Sofascore