Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Waltner: “Nincs következetesség a játékvezetésben”

A Ferencváros 3-2-es győzelmet aratott a Paks ellen a magyar bajnokság (OTP Bank Liga) hétközi fordulójában…

 

A Paks vezetőedzője, Waltner Róbert a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón leginkább a játékvezetést sérelmezte:

“Azt gondolom, nagyon megérdemeltünk volna a döntetlent. Ami nagyon bosszant: a Fradi nagyon jó csapat, ezt bizonyítja évről évre, de érzek egyfajta igazságtalanságot, hogy nincs következetesség a játékvezetésben. A tizenegyesnél. Lehet, hogy a játékosunk hozzáért ellenfeléhez, de amikor mi Zalaegerszegen játszottunk, belekönyököltek Papp Kristóf arcába, visszanézte a VAR, és mehetett tovább a játék. Ezt követően egy másik szituáció során megtolta a labdát, és igaz, hogy nem volt rajta kontakt, de látszott, hogy kirúgták a lábát, elesett. Visszanézték, és akkor is mehetett tovább. A mai meccsen visszanézték a helyzetet, volt kontakt, és befújták a tizenegyest. Ha itt volt kontakt, és megadták a büntetőt, akkor tegyenek így másik pályán is!

Már előfordult olyan is, hogy valakinek kint volt a keze, rárúgták (a labdát), tizenegyes következett, majd egy másik alkalommal ugyanez játszódott le, és akkor nem adtak büntetőt. Ezért vagyok bosszús! Ha van egy piros lap, az mindig piros lap kell legyen! Edzőként mindig próbálok higgadt lenni… Lehet, hogy nem így kéne beszélnem… Eddig próbáltam higgadt maradni, de most már nem tudok! Gratulálok a Fradinak, és dicséret illeti a csapatomat. Jó volt a hozzáállásunk, fegyelmezettek voltunk, és a kapott három gól után sem mondanám, hogy rossz lett volna a védekezésünk. A Ferencváros szerencsés góllal nyert. Ez van, menni kell tovább!”

“Ha továbbra is így fognak játszani, akkor ez hosszú távon sok pontot fog érni. Nincs okuk arra a játékosaimnak, hogy lehajtsák a fejüket. Olyan dühös vagyok! Bár játszhattam volna, bementem volna segíteni, de nyilván elment már az idő, nem játszhatok. Próbálom oldalról támogatni a csapatot. Feladni nem fogom, az biztos!” – zárta gondolatait a paksi mester.