Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

VB 2022: “Sz** helyzetben vagyunk!”

Vasárnap este játsszák a csoportkör talán legnagyobb rangadóját, a Németország – Spanyolország találkozót, amely az előzetes várakozásokat is felülmúlva sokkal nagyobb téttel bír, mint azt bárki is gondolta volna. 

(Photo by Robert Cianflone/Getty Images)

Miután a német válogatott óriási meglepetésre pont nélkül maradt Japán ellen, a spanyolok pedig kiütötték Costa-Ricát, egy újabb német pontvesztés akár a katari világbajnokság végét is jelenthetné a ‘Nationalelf” számára. Erről, valamint a válogatottra máris hatalmas nyomásként nehezedő teherről beszélt Julian Brandt a találkozót megelőzően.

“Sz** helyzetben vagyunk, kár lenne szépíteni!” – idézi a goal.com a Borussia Dortmund játékosát.

“Két éve játszottunk legutóbb Spanyolország ellen, akkor 6-0-ára kikaptunk. Nem hinném, hogy az a mérkőzés bármilyen hatással is lenne a mostanira. Sok minden változott azóta, Hansli Flickkel például rengeteg mindenben változtattunk mi is. Egy biztos, Spanyolország remek formában van, önbizalommal telve várhatják a meccset. Tekintély parancsoló győzelemmel kezdték a világbajnokságot is!” – folytatta Brandt, aki megjegyezte azt is, hogy érezhetően Németországban a pár hónapja alább hagyott a válogatott iránti lelkesedés – Minderre Kai Havertz is felhívta a figyelmet.

“Meg tudom érteni a szurkolók negatív érzéseit, de ettől még sajnos az is igaz, hogy nem érezzük a mostani világbajnokságon 100%-ban magunk mögött a drukkereket!” – így Havertz, akinek a szavaiból, Brandtéhoz hasonlóan azért kitűnik, nem biztos, hogy minden rendben van, legalábbis mentálisan a németek táborában.

A Németország – Spanyolország találkozót 20:00-tól élőben közvetíti az M4 Sport