Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb középpályás érkezését jelentette be a Ferencváros – HIVATALOS

Muhamed Besic súlyos sérülése után több középpályást is leigazolt a Ferencváros, amely Baráth Péter kölcsönvétele után újabb érkezőt erősített meg…

 

A Ferencváros hivatalos honlapján keresztül adta hírül, hogy a török bajnokságtól (Süper Lig) visszalépő Hatayspor csapatától megszerezte Mehdi Budzsema játékjogát.

A 24 esztendős algériai származású védekező középpályás Franciaországban született és ott is kezdett el futballozni, a Guingamptől kölcsönben másod-, és harmadosztályú csapatokban szerepelt, mígnem 2021-ben a török csapathoz szerződött. Budzsema azóta kereken 50 mérkőzésen játszott a Hatayspor színeiben, az idei szezonban 19 bajnokin valamivel több 1000 játékpercet töltött a pályán, amíg csapata nem lépett vissza a bajnokságtól.

“Ismerjük a Hatayspor csapatát, jó a kapcsolatunk velük. A vezetőedzővel volt találkozónk is novemberben, figyeltük a csapatuk játékát, ismertük Mehdit. Amikor a sajnálatos természeti katasztrófa bekövetkezett, úgymond készenlétben voltunk, figyeltük, hogy adott esetben olyan szituáció alakulhat-e ki, amikor reagálni tudunk. Mehdi személyében egy nagyon pozitív,  jó stílusú középpályást tudhatunk a csapatunkban. Nagyon örülök, hogy sikerült véglegesítenünk ezt az átigazolást” – tette hozzá Hajnal Tamás, a Ferencváros sportigazgatója.