Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Leverkusen: “Készen kell állnunk mindenre”

A Bayer Leverkusen kétgólos előnyből lép pályára a Ferencváros ellen az Európa-liga nyolcaddöntőjének visszavágóján a Puskás Arénában…

(Photo by Cathrin Mueller/Getty Images)

A Bayer Leverkusen vezetőedzője, Xabi Alonso úgy gondolja, hogy még nem lefutott a párharc, nehéz mérkőzésre számít idegenben a Ferencváros ellen:

“A csapat energiája rendben volt, ezt szeretnénk továbbvinni. Intenzív meccset várunk, mert tudjuk, hogy a Fradi jó ellenfél, készen kell állnunk mindenre. A legfontosabb, hogy továbbjussunk. Remélem, hogy nem lesz eltiltásom, ám nem ígérhetek semmit, nincs ráhatásom a sárga lapokra. Nem csak én, néhány játékos is hasonló helyzetben van. De most a meccsre koncentrálunk, nem a jövőre. Intelligensnek kell lennünk, és készen állnunk, mert nem érhet minket meglepetés.”

“A döntőig még hónapok vannak hátra, és rengeteg meccset kell megnyerni, egyelőre nem foglalkozunk vele. Ami biztos, hogy lenyűgöz a stadion. Lukas Hradeckynek is mondtam, hogy az Atlético Madrid stadionjához tudnám hasonlítani. Nagyon jó az atmoszférája, ami mindig motiváló, de készen kell állnunk erre a hangulatra. Intenzív meccsre számítunk, koncentrálnunk kell, mert az apró részletek is sokat számíthatnak” – tette hozzá a találkozó helyszínével kapcsolatban.

A Ferencváros és a Bayer Leverkusen csütörtök este 21 órától méri össze tudását egymással a Puskás Arénában.