Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Össszeül a válságstáb, leválthatják a Tottenham edzőjét – sajtóhír

A Tottenham 3-3-as döntetlent játszott a Southampton ellen kétgólos vezetésről az angol bajnokság (Premier League) elmúlt fordulójában, melyet követően a klubvezetés válságértekezletet tart…

(Photo by Michael Steele/Getty Images)

A The Sun információi szerint a Tottenham vezetősége rendkívül ülést fog tartani, melyet követően a csapat vezetőedzőjét, Antonio Contét akár már a héten leválthatják.

Mint ismeretes, a Spurs nem éri el a kívánt eredményeket, a csapat olasz edzője pedig kíméletlen módon kritizálta a játékosokat és az egész klubot a legutóbbi döntetlen után:

“Tizenegyen mentünk ki a pályára, de csak önző játékosokat láttam, olyanokat, akik nem segítik egymást és nem teszik bele a szívüket a mérkőzésbe. Nem csapatként játszottunk. Nagyon dühös vagyok, ehhez nem vagyok hozzászokva” – fogalmazott egyebek mellett Conte.

A szigetországi sajtó szerint amennyiben az olasz szakember menesztése mellett döntenek, akkor az idény végéig ismét Ryan Mason veheti át a csapat irányítását. A 31 esztendős tréner 2021 áprilisától hét meccsen irányította már a londoniakat beugróként José Mourinho menesztését követően.

A Tottenham jelenleg ugyan a BL-indulást jelentő negyedik helyet foglalja el a PL-ben, de csak két ponttal előzi meg a kettővel kevesebb mérkőzést játszó Newcastle Unitedet.