Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dárdai Pál: “Jövőre is a Herthánál fogok dolgozni…”

A Hertha BSC szombaton kiesett a Bundesligából, így a következő idényben csak a másodosztályban szerepelhet…

(Photo by Marco Steinbrenner/DeFodi Images via Getty Images)

A Hertha BSC magyar vezetőedzője, Dárdai Pál a kiesést követően szomorúan értékelt és a saját jövőjéről is említést tett:

“Elemezni fogunk, sok mindenről kell beszélünk. Ma nem tudok még mit mondani. Jövőre is a Hertha BSC-nél fogok dolgozni, hogy milyen pozícióban azt majd meglátjuk. Most van időnk teljesen átgondolni, és újra erőssé tenni a klubot, még ha a másodosztályban is szerepel. A cél az, hogy rövid időn belül ismét az első osztályban legyünk.”

“Meglőttük azt a bizonyos fontos gólt, és 90 percig jól játszottunk, de végül ez nem volt elég. Ez nagyon fáj! Természetesen megvoltak a lehetőségeink a második gól megszerzésére is, de sokkal fontosabb lett volna az előny megőrzése. Ez itthon nem fordulhat elő egy ilyen fontos párharcban. Ez a találkozó hűen tükrözte a szezonunkat” – tette hozzá a berliniek kapusa, Oliver Christensen.

A Hertha tíz év után esett ki újra a Bundesligából, miután az idény nagy részében gyengén teljesített és a korábban sikeres Dárdai sem tudta már megmenteni a csapatot a végzetétől.