Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb rutinos játékosok hagyták el a Vasast – HIVATALOS

A Vasas NB I-es kiesése után komoly átalakulások várhatóak a nyáron az angyalföldi klubnál, csütörtök óta pedig sorra jelentik be a távozókat…

 

A csütörtöki három távozó után a péntek délelőtti órákban a Vasas újabb két játékosától köszönt el, az angyalföldiek ugyanis megerősítették, hogy Feczesin Róbert és Pátkai Máté szezon végén lejáró szerződése sem kerül meghosszabbításra a nyáron.

A 37 éves támadó három és fél év alattösszesen 88 tétmérkőzésen lépett pályára, melyeken 39 találatot szerzett a piros-kékek színeiben, éveken át fontos szereplője volt a csapatnak. Az egykor ugyancsak válogatott játékos, Pátkai 2020 óta 67 meccsen erősítette a csapatot, tíz gólt szerzett, de az utóbbi időben rendre sérülésekkel bajlódott.

A Vasas a napokban közleményt adott ki arról, hogy a kiesés miatt a költségek csökkentése várható, és ha a játékosok nem lesznek partnerek benne, akkor elképzelhető, hogy az NB II-ben sem állhatnak rajthoz.

A várakozások szerint hatalmas átalakulás előtt állnak az angyalföldiek, hazai lapinformációk szerint a fentieken kívül Géresi Krisztián, Hegedűs János és Bobál Gergely is hamarosan elhagyja a piros-kékeket.