Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bejelentést tett jövőjéről a Debrecen vezetőedzője

Az NB I utolsó fordulójában a harmadik helyet megszerző Debreceni VSC vezetőedzője az ünneplés pillanatai közben a jövőjére vonatkozó kérdéseket is eloszlatta…

 

Az elmúlt időszakban felröppentek olyan híresztelések, hogy több külföldi csapat is szívesen látná a Debreceni VSC vezetőedzőjét, Szrdjan Blagojevicset, a szerb tréner azonban marad a hajdúságiaknál:

“A DVSC-nél töltött időszakom a legjobb élmény edzői karrieremben, fantasztikus csapatom van, mentálisan remek együttes és a klub részéről is mindenki megtette mindent a sikerért, ami azért elsősorban a játékosaim érdeme. Emlékeznünk kell honnan indultunk és látnunk kell, hova jutottunk. Az érkezésem óta szerzett pontok tekintetében mi vagyunk a bajnokság legjobb csapata.”

“Nagyon büszke vagyok a munkára, remek srácokkal dolgozhattam. Mindenki kivette a részét ebből a sikerből, de az érdem főleg a játékosoké. Folytatom a munkát itt. Magas elvárásokat állítottunk fel, ebből a szempontból nagy kihívás vár ránk” – szögezte le a 49 éves vezetőedző.

A Loki a bajnokság harmadik helyén végezve részt vehet az Európa-konferencialiga selejtezőjében.