Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: A Kisvárda igazgatója megnevezte a kirúgott edző utódját

A Kisvárda menesztette Milos Kruscsicsot a vezetőedző posztjáról, így mindössze három forduló után leváltották a már korábban is bizonytalan sorsú trénert…

A Kisvárda sportigazgatója, Révész Attila a Kossuth Rádiónak beszélt Milos Kruscsics leváltásának okairól:

“Nem minden úgy alakult, ahogy szerettük volna. Most úgy gondoljuk, hogy más személyiségnek kell a csapat mellett lennie. A klub elvárásait jobban elfogadó, nem a saját, hanem a klub érdekeit előtérbe helyező edzőre van szükségünk. Korábban sem voltunk biztosak az együttműködésben, ez a három mérkőzés pedig megmutatta, hogy más elvek mentén dolgozunk. Más az elvárás, és más, amit most látunk.”

„A Kisvárdának vannak értékei, komoly játékosai. Nem tizenkét ember vesz részt a munkában, hanem húsz, mindenki egyforma. Azok a játékosok, akik nem játszanak, ugyanolyan értékei a csapatnak és a klubnak, és nem szeretnénk senkit sem elveszíteni. Több korábbi meghatározó labdarúgónk nem azt az értéket képviseli most különböző okok miatt, mint korábban, és nem engedhetjük az értékromlást” – szögezte le a sportigazgató.

Révész hangsúlyozta, hogy a csapat korábban a harcosságáról, a szenvedélyességéről volt ismert, ez pedig az elmúlt időszakban elveszett: “Ezt az irányvonalat vissza kell hoznunk, ehhez más személyiségű vezetőedzőre van szükségünk.”

A továbbiakban Gerliczki Máté, a Kisvárda NB III-ban szereplő tartalékcsapatának edzője irányíthatja az első csapatot. A sportvezető azt mondta róla, hogy tökéletesen ismeri a játékosokat, azokat is, akiket már el kellett volna kezdeni beépíteni a csapatba, és ismeri a klub gondolkodását, lehetőségeit.

“Remélhetőleg rövidesen felvételt nyer a pro licences vizsgára, és onnantól kezdve hivatalosan is lehet majd vezetőedző, addig pedig segíteni fogok neki” – tette hozzá Révész az új edzőről.