Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lisztes Krisztián fia átigazolásának lehetőségéről beszélt

Ahogyan arról beszámoltunk, a magyar és a német sajtó szerint az Eintracht Frankfurt komolyan érdeklődik a Ferencváros tehetsége iránt…

A Ferencváros fiatal játékosa, Lisztes Krisztián édesapja, idősebb Lisztes Krisztián az M1 aktuális csatornának beszélt fia esetleges klubváltásáról:

“Én is olvastam ezeket. Én most nem dolgozom a Ferencvárosnál, úgyhogy én sem tudom, érkezett-e hivatalos ajánlat, így erről a klub vezetőit kellene megkérdezni. Arról viszont tudok, hogy Krisztián felé van egyébként érdeklődés, ám az is tény, hogy hároméves szerződése van a Fradival, emiatt hivatalosan a klubbal kell mindenféle megkeresést és ajánlatot intézniük.”

“Hároméves szerződése van a klubbal, így csak a Fradira kell koncentrálnia, és arra, hogy a legjobbat hozza ki magából, ahogy eddig is” – szögezte le a Fradi korábbi közönségkedvence.

“Örülök a góloknak, továbbra is hatékonyan feltalálja magát a kapu előtt. Azt is látom, hogy van még hova fejlődnie, de jó úton halad” – mondta Lisztes Krisztián a 18 esztendős fia teljesítményéről.

Az ifjabbik Lisztes az idei szezonban csapata mindkét bajnoki mérkőzésén betalált, miután már az előző idény második felében is rendszeresen élt a bizalommal.