Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atalanta: bajnoki riválistól érkezik a válogatott hátvéd! – hivatalos

A olasz bajnokságban szereplő Atalanta együttese az átigazolási hajrában bejelentette Emil Holm átigazolását a Spezia együttesétől.

 

A fiatal, 23 esztendős svéd válogatott játékos ‘jó olasz módi szerint’ előbb kölcsönbe, egy évre, vásárlási opcióval, 2,5 millió euró ellenében kerül Bergamóba.

A középpálya és a védelem jobb oldalán egyaránt hasznosan futballozó Holm 2021 nyarán érkezett Olaszországba a Spezia együtteséhez, amely azonnal kikölcsönözte őt Dániába, a SönderjyskE csapatához. Az IFK Göteborgban nevelkedő játékos az elmúlt idényt már stabilan futballozta végig a Speziában, amelynek egyik legmegbízhatóbb tagja volt, ám ő sem segíthetett csapatának az első osztályú tagság megőrzésében.

Habár csak az átigazolási piac legvégén valósult meg a klubváltás, várható volt, hogy Emil Holm nem marad a Serie B-ben a Speziával.

A kétszeres svéd válogatott játékos az Atalanta hetedik nyári érkezője El Bilal Touré, Gianluca Scamacca, Mitchel Bakker, Charles De Ketelaere, Sead Kolasinac valamint Michel Adopo után.