Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sztankovics elégedett a Ferencváros keretével

Orosz Pál vezérigazgató várakozásai mellett a Ferencváros újonnan kinevezett vezetőedzője is megosztotta gondolatait az Európa-konferencialiga csoportkörének rajtja előtt…

A Ferencváros vezetőedzője, Dejan Sztankovics az első benyomásairól is beszélt a Csukaricski elleni, első Ekl-csoportmeccs előtt:

“Két hétig dolgozhattam együtt a játékosokkal, sajnos nem mindenkivel, hiszen jó néhányan a válogatottban voltak. De kihasználtam ezt a két hetet, nemcsak szakmailag, hanem személyesen is megismertem a játékosokat. Nagyon elégedett vagyok a kerettel, mindenki fejlődni akar nemcsak egyénileg, hanem csapatként is. Jól dolgoznak a srácok, nagy bennük az elszántság, úgyhogy boldog és elégedett vagyok.”

“Összesen egy órám volt leadni a csoportkörre a keretet. Nagy kihívás volt. Próbáltuk a legjobb döntéseket meghozni. Minden egyes játékos megérdemelte volna, hogy ott legyen a listán, de sajnos nem tudtunk mindenkit rátenni, a szabályok kötik a kezünket” – tette hozzá.

Sztankovics elárulta, hogy megnézte a Csukaricski hétvégi bajnokiját, melyen éppen a korábbi csapatát, az előző idényben veretlen Crvena zvezdát győzték le 2-1-re:

“Természetesen néztük a mérkőzést. Tisztelték ellenfelüket, de nem féltek tőle. A Csukaricskiben vannak fiatal játékosok és rutinosak is, remek keveréket alkotnak. Veszítenivalójuk nem volt, bátran játszottak, és győztek is, úgyhogy figyelnünk kell rájuk” – jegyezte meg a szerb tréner.

A triplázó Inter egykori kőkemény középpályása ezen kívül elmondta, hogy nagyon szépen várták őt a klubnál és megköszönte Kubatov Gábornak a lehetőséget.

“Nem vagyok hülye, tudom, hogy nehéz körülmények közé érkeztem. Ezért is szeretném szívből megköszönni az elnöknek és a Ferencváros minden alkalmazottjának a törődést” – fogalmazott Sztankovics.

A találkozót a vendégek vezetőedzője, Igor Matics ugyancsak izgatottan várja.

A Ferencváros csütörtök este 18:45-től fogadja a Csukaricskit a Groupama Arénában.