Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Négy felkészülési mérkőzést játszik az Eb előtt a magyar válogatott – sajtóhír

Hazai sajtóértesülések szerint a magyar válogatott a nyári Európa-bajnokságot megelőzően márciusban és júniusban ké-két felkészülési mérkőzést fog játszani…

A csakfoci.hu információi szerint a magyar válogatott az Európa-bajnokság előtti, márciusi és júniusi két-két felkészülési mérkőzései közt Albániával és Írországgal, és jó eséllyel akár Törökország ellen is játszhat.

Az MLSZ egyelőre nem erősítette meg a pontos menetrendet, így biztosan nem tudjuk, hogy Marco Rossi csapata mely ellenfelekkel szemben tervezi a felkészülést. A kiszivárgott híresztelések szerint ugyanakkor a két márciusi mérkőzés hazai környezetben a Puskás Arénában lenne, míg a közvetlenül az Eb előtti találkozókat nagy eséllyel idegenben bonyolítanák le.

A lap úgy tudja, hogy a magyar válogatott szakmai stábja nagyjából hat-hét csapat közül válogat ellenfeleket, melyek közül fentebb említett három már véglegesnek tűnik, a negyedik azonban egyelőre még nem ismert.

A magyar válogatott az Európa-bajnoki selejtezőcsoportját veretlenül megnyerve jutott ki a kontinensviadalra, ahol a házigazda Németország mellett Svájc és Skócia társaságában került az A csoportba.