Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Másik NB I-es csapathoz kerülhet a Ferencváros létszámfeletti játékosa – sajtóhír

Hazai sajtóhírek szerint Máté Csaba esetleges Diósgyőrhöz kerülése mellett a Ferencváros létszámfeletti játékosa is csatlakozhat a borsodiakhoz…

NB I-es csapatnál kaphat kispadot a Ferencváros előző edzője – sajtóhír

A boon.hu értesülései szerint amennyiben a korábban a Ferencvárost irányító, Máté Csaba lesz a Diósgyőr új edzője, úgy a Fradi létszámfeletti támadója, Owusu Kwabena is csatlakozhat kölcsönben a szezon végéig a csatárt kereső miskolci gárdához.

A 26 éves ghánai csatár egy évvel ezelőtt, 2023 januárjában került a zöld-fehérekhez, azóta minden sorozatot figyelembe véve 29 pályára lépés alatt hat gólt és négy gólpasszt jegyzett, jobbára azonban kiegészítő szerepet töltött be. Kwabena nem utazott el a Ferencváros spanyolországi edzőtáborába, mivel a csapat nem számít rá a továbbiakban, azóta új csapatot keres magának.

A rutinos játékos korábban éveken át kisebb spanyol csapatokban futballozott, a Fradi előtt az azeri Qarabag labdarúgója volt, de játszott Törökországban is.

A DVTK éppen néhány nappal a tavaszi folytatás rajtja előtt egy nézeteltérés miatt menesztette Szergej Kuznyecov vezetőedzőt. Helyette az akadémiát irányító Simon Miklós vette át a csapatot, aki azonban a tervek szerint vissza fog térni az utánpótlás élére, így új vezetőedzőt keresnek.