Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sztankovics: “Nem maradt bennem hiányérzet…”

A Ferencváros 5-0-s győzelmet aratott az Újpest ellen a magyar bajnokság (OTP Bank Liga) vasárnapi rangadóján…

 

A Ferencváros vezetőedzője, Dejan Sztankovics felfokozott hangulatban értékelt az ősi rivális Újpest fölényes legyőzését követően:

“Nagyon szeretem ezt az atmoszférát, igazi derbihangulat volt ma este. Gratulálok a csapatnak és a játékosaimnak, a nemzetközi mérkőzések sokat kivettek belőlünk, de sikerült mentálisan és fizikálisan is felkészülnünk. Rotáltunk, változtattunk, az első tíz percben kerestük magunkat, de utána átvettük az irányítást. A szurkolóknak is szeretnék üzenni, ma is elképesztőek voltak. Az Olympiakosz ellen talán nem játszottunk a Ferencvároshoz méltóan, de a reakciónk mindenképpen méltó volt a klubhoz. Nem maradt bennem hiányérzet, maximális elégedett vagyok a fiúk teljesítményével.”

“Ha az ellenfél így letámad, nem marad más választásod, de ha egy olyan csatárod van, mint Varga Barnabás, aki tízből nyolc labdát megtart, ez egy jó opció, az első gólunk is így született. Szeretném kiemelni Wingo és Cissé játékát, kiemelkedő teljesítményt nyújtottak. Ben Romdhane, Katona és Botka is remekül játszott, annak ellenére, hogy mostanában kevesebbet léptek pályára” – tette hozzá a mérkőzésről.

A Ferencváros a bajnokságban a második helyen áll egy ponttal a Paks mögött, de egyel kevesebb mérkőzést játszott nála.