Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Carlo Ancelotti nem tudja, ki legyen Rüdiger társa a védelem közepén a Manchester City ellen

Kedd este hazai pályán fogadja a Real Madrid a Manchester City csapatát a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. A spanyolok vezetőedzője, Carlo Ancelotti még dilemmázik, hogyan alakítsa ki a kezdőjét a mérkőzésre. 

(Photo by Elianton/Mondadori Portfolio via Getty Images)

Carlo Ancelotti, a Real Madrid vezetőedzője szerint még nem dőlt el, ki lesz Antonio Rüdiger társa a védelemben a Manchester City elleni keddi Bajnokok Ligája-negyeddöntős összecsapáson.

Éder Militao március 31-én, az Athletic Bilbao elleni 2-0-s győzelem alkalmával tért vissza, miután nyolc hónapig nem lépett pályára elülső keresztszalag-sérülés miatt. A brazil játékos a City elleni keretben is helyet kapott, de Ancelotti ennek ellenére még nem tudja, hogyan álljon fel a védelme a kedd esti mérkőzésen.

“Nem közöltem semmit a játékosokkal. Van némi kétségem, de ennyi. Holnap fogom közölni a csapattal, hogy döntöttem”

– nyilatkozott Ancelotti a BL-meccs előtt.

A 34 éves Nacho és a 24 éves Aurelien Tchouameni volt Rüdiger társa a Real legutóbbi két mérkőzésén. David Alaba továbbra sem áll rendelkezésre, mivel folytatja felépülését, miután decemberben elszakadt az elülső keresztszalag a bal térdében.

A Manchester City védelme is foghíjas lesz, mivel sérülés miatt sem Kyle Walker, sem pedig Nathan Aké nem utazott a csapattal Madridba.

A Real Madrid kerete a Manchester City ellen:

Kapusok: Andrij Lunyin, Kepa, Fran
Védők: Dani Carvajal, Éder Militao, Nacho, Lucas Vázquez, Fran García, Antonio Rüdiger, Ferland Mendy
Középpályások: Jude Bellingham, Toni Kroos, Luka Modric, Eduardo Camavinga, Fede Valverde, Aurelien Tchouameni, Dani Ceballos, Arda Güler
Támadók: Vinicius Junior, Rodrygo, Joselu, Brahim Díaz