Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: ott lesznek az Arsenal elleni keretben a Bayern München eddig sérült játékosai

Kedd este Londonban lép pályára a Bayern München csapata a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében az Arsenal ellen. A bajorok több sérülttel várják a mérkőzést, ám most néhány játékosról jó hírek érkeztek.

(Photo by Christina Pahnke – sampics/Corbis via Getty Images)

Jó hírek érkezetek a Bayern München sérült játékosairól, mivel Manuel Neuer, Aleksandar Pavlovic, Kingsley Coman, Leroy Sané és Noussair Mazraoui is visszatért az edzésekre az Arsenal elleni keddi Bajnokok Ligája-negyeddöntő előtt. Mindannyiuk játéka kérdéses volt az összecsapás előtt.

A Bayern csapatkapitánya, Neuer márciusban szenvedett baloldali közelítőizom-sérülést a német válogatottban. A 37 éves kapus kihagyta csapata legutóbbi két mérkőzését, távollétében pedig  Sven Ulreich helyettesítette. A 27 éves Coman, a 28 éves Sane, a 26 éves Mazraoui és a 19 éves Pavlovic kihagyta a tizedik helyen álló Heidenheim elleni szombati 3-2-es vereségre végződő mérőkzést, de az észak-londoniak elleni összecsapás előtt már visszatértek az edzésekre. Sacha Boey, Bouna Sarr és Tarek Buchmann azonban kihagyta a hétfői edzést, mivel sérülésből lábadoznak.

A német csapat hétfőn repül Londonba, mielőtt kedden az Arsenal ellen lép pályára az Emirates Stadionban.

A Bayern elveszítette utolsó két mérkőzését, ami azt is jelenti, hogy a Bundesligát vezető Bayer Leverkusen – amely vasárnap a Werder Bremen ellen lép pályára – egy győzelemre van a bajnoki címtől. Mindennek ellenére az Arsenal menedzsere, Mikel Arteta nem gondolja úgy, hogy az ő csapata lenne a párharc favoritja.

A Bayern München utazókerete az Arsenal ellen: