Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Inter: “Még sok trófeát szeretnénk nyerni…”

Az Inter a városi rivális AC Milan 2-1-es legyőzésével hódította el a 20. olasz bajnoki címét hétfő este…

(Photo by Image Photo Agency/Getty Images)

Az Inter idény előtt kinevezett csapatkapitánya, Lautaro Martínez meghatottan ünnepelt a DAZN kamerái előtt az AC Milan elleni győzelmet követően:

“Sírni tudnék a boldogságtól, mert olyan keményen dolgoztunk, annyira sokat szenvedtünk, hogy most megérdemeljük ezt az örömet. A családomnak, a gyerekeimnek, a csapattársaimnak és az összes szurkolónknak ajánlom a bajnoki címet. A futballban lehet nyerni és veszíteni, de duplán boldognak érzem magam, hogy a Milan ellen ünnepelhetünk. Mondtam a srácoknak, hogy különleges helyzetben vagyunk, hiszen éppen a városi vetélytárs ellen lehetünk bajnokok. Nagyon sokat jelent számomra a bajnoki cím, hiszen ez az első, amit csapatkapitányként nyertem meg. Sokat jelent számomra, mert ez a nagyszerű klub, hihetetlen csapattársakkal elhozni a címet, ez minden. Ezen az úton kell folytatnunk, még sok trófeát szeretnénk nyerni.”

A 26 éves argentin támadó 29 pályára lépés alatt szerzett 23 góllal vette ki a részét csapata bajnoki címéből, és minden esélye megvan arra, hogy a Serie A gólkirálya legyen a 2023-2024-es szezonban.