Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Alcácer: „Szlovákia semmit sem tett a győzelemért”

Természetesen savanyú a szőlő a spanyolok számára a tegnapi betli után, ám valóban igaza van a Valencia fiatal középcsatárának, Paco Alcácernek. A beszédes nevű Torrentből származó játékos ugyanis felhívta rá a figyelmet, hogy lényegében ők uralták a találkozót.

www1.skysports.com

Vicente del Bosque együttese csúfos vereséggel tért haza zsolnáról, miután az Európa bajnoki címvédő gárda kikapott a korántsem világverő Szlovákiától.

A vereség után többek között csalódottan nyilatkozott az új spanyol generáció egyik legújabb csillaga, Paco Alcácer is. A Valencia játékosa szerint szinte nem tett semmit a sikerért a hazai együttes, ám a meddő mezőnyfölényük miatt ők sem érdemeltek meg három pontot, az elmúlt este folyamán.

„Azt hiszem, hogy nem tettek semmit, főleg az első félidőben. Csak volt egy jó szabadrúgásuk. És mi menni akartunk a győzelemért természetesen, amikor már döntetlen volt újra az állás, de az ellentámadásuk végül 2-1-et jelentett. Én magam megkaptam az esélyemet, és megpróbáltam élni vele. Persze van még elég meccs, hogy javítsunk az eredményen, és azt hiszem, hogy ez meg is lesz, ha már javíthatjuk a hibákat.” – nyilatkozta a „Vörös Fúria” egyenlító gólját szerző, Alcácer.

A spanyol válogatott esetleges javítására vasárnap kerülhet sor, mégpedig a Luxemburg elleni soron következő selejtezőn.

Balogh József